Al 4-lea: 6.2

Deci, VREAU ACASAAA!!!!…
A fost cutremur. IAR!!! Mult mai nasol decat cel de ieri: 6.2 Richter.
Tocmai mancasem si m-am asezat pe scaun cand… a inceput guzduiala. De data asta am ajuns in mijlocul gradinii in mai putin de 2 secunde. Nu stiu cum fac cei de-aici, dar, TOTI au ramas pe loc; a trebuit sa fac slalom printre ei deoarce, fiind pauza de masa, multi erau asezati pe scarile de la intrare sau pe cele care dau in gradina; nu stiu cum am facut dar m-am descurcat in 2 secunde. 🙂 (spre surpinderea multora care nu ma credeau in stare de viteze superluminice)

Daca ar fi fost numai asta…
La 5 minute a urmat o replica – ma uitam din gradina cum se misca geamurile si usile de la casa.
Rauletzu’ din fatza casei si-a dublat volumul de apa – multa, multa… murdara si cu tot felul de crengi si frunze prin el. Ciudat. Ciudat kiar si pentru cei de-aici.
Apoi, dupa 20 de minute si 3 tzigari am zis sa intru sa scriu pe blog ce si cum.
N-am apucat sa pun mana pe mouse: a 2-a replica… am sters-o afara si-am ramas acolo. Acolo unde ma duc si-acuma pentru ca NU mai am kef sa stau in birou si pentru ca VREAU ACASA!!

PS. si cireasa de pe tort: ieri cineva mi-a spus ca aici cutremurele mici prevestesc altele mai mari. Ieri a fost de 4 grade. Azi de 6.2. Oare maine… de cat o sa fie?
Cred ca in seara asta am nevoie de 10 beri ca sa reusesc sa adorm… in liniste.

Updates 14:30 (ora locala)
Toti oamenii din Costa Rica sint trimisi acasa. San Jose si alte 2 zone sint in “red alert” (cica pana acum au fost peste 15 (!!!) replici… and counting).

Later updates:
Din ziarele lor…

7 Replies to “Al 4-lea: 6.2”

 1. Daca s-a dublat debitul la rau si apa este tulbure inseamna ca au fost alunecari de teren pe undeva! Nu suna a bine! Nu cumva incepe un vulcan sa erupa?

  Hai numai bine.. Astept updateuri.

 2. vulcan? Da, e Poas…
  Cred ca stiu astia ceva, ceva… de-au trimis toata Costa Rica at home. S-a dat la televizor faza; astia pe-aici stau cu okii pe nu’s ce post de tv…

 3. insfaca repede ultima diurna, sporul pentru cutremure si baga-te in taxi. era sa uit: de bagaje nu te mai preocupa pt ca oricum le va pierde operatorul aerian.

  ps: in romania la stiri nu s-a dat nimic in concluzie nu e nimic grav 😉

 4. Astea-s aventuri Mihai. Nu cred ca e foarte palcut sa traiesti asa, dar trece repede. O sa ai ce povesti. Eu zic ca asta a fost cel mare 😛

 5. doru: 🙂 pai romania e prea departe. apoi in romania sint alte probleme, se discuta kestii muuult mai ‘importante’.

  dar, da.. a fost grav. Stay tuned. Fac un updates asap.

 6. ma gandesc ca o sa te intorci la timp in romania ca sa-l prinzi pe ala care se intampla la noi o data la 40 de ani.
  oricum tu deja o sa fii experimentat, in sensul ca in timpul zguduielilor tu o sa te relaxezi pe balcon la un fum …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *