Feliz Navidad

Dimineatza m-am trezit cu o dilema: la care din cele doua petreceri la care am fost invitat sa ma duc. Dupa juma’ de zi de analize m-am hotarat: la a 2-a!

Tocmai ce-am venit. A fost cool… si interesant. Au fost peste 20 de persoane. Multe dintre ele femei; o asa ‘galagie’ n-am mai auzit demult. S-au facut si poze dar nu cu camera mea (a mea a ramas acasa pentru ca nu stiam pe unde ajung si cum ma intorc – asa ca pozele data viitoare).
Am luat-o si pe Roxy cu noi. A fost cam agitata la urma cand toata lumea a inceput sa rada and stuff. Din nefericire n-am scapat fara doo partide de “merengue”. Cica la al 2-lea dans m-am ‘descurcat’. Daca spun ei….
Ne-am despartit cu urarile de rigoare. Eram singurul care NU vorbeam spaniola – dar spre suprinderea unora ‘prindeam’ cam despre ce vorbeau. Am primit chiar si un cadou: cioco (de la o pushtoaica mica mica mica si neagra – cred ca abia facuse 2 ani). Pe scurt: food (fara orez, thanks God!), dantzuiala, PS2 (Play Station), red wine (sangria) and sweets.

Asta va urez sa aveti parte si voi. Si “Craciun Fericit!”.

PS. doar maine mai stau in Escazu dupa care plec 4 zile la Samara cu gasca vesela (4+1). Detalii cand ma intorc.

One Reply to “Feliz Navidad”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *